Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del programa Pericles 2021 contra la falsificació de l'euro
Objectiu

Prevenir i combatre la falsificació i el frau relacionat, preservar la integritat dels bitllets i monedes d'euro, reforçant així la confiança dels ciutadans i les empreses en la genuïnitat d'aquests bitllets i monedes i, per tant, reforçant la confiança en l’economia de la Unió, tot assegurant la sostenibilitat de les finances públiques. 

Data límit de presentació proposta21-09-2021
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/peri-2021-anti-counterfeit;callCode=null;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1,2;statusCodes=31094501,31094502;programmePeriod=null;programCcm2Id=null;programDivisionCode=null;focusArea)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir