Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria Erasmus+: Màsters conjunts Erasmus Mundus
Objectiu

Millorar l'atractiu i l'excel·lència de l'educació superior europea al món i atraure talent a Europa, mitjançant la combinació de la cooperació acadèmica institucional per mostrar l'excel·lència europea en educació superior, i la mobilitat individual per a tots els estudiants que participen a l'EMJM (amb beques finançades per la UE per als millors estudiants que les sol·liciten).

Data límit de presentació proposta17-06-2021
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/erasmus-edu-2021-pex-emjm-mob;callCode=null;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1,2;statusCodes=31094502;programmePeriod=null;programCcm2Id=null;programDivisionCode=null;focusAreaCode=n)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir