Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria Erasmus+ d’associacions de cooperació
Objectiu

Permetre a les organitzacions augmentar la qualitat i la rellevància de les seves activitats, desenvolupar i reforçar les seves xarxes de socis, augmentar la seva capacitat per operar conjuntament a nivell transnacional, impulsant la internacionalització de les seves activitats i mitjançant l’intercanvi o el desenvolupament de noves pràctiques i mètodes, així com compartir i confrontar idees.

Data límit de presentació proposta17-06-2021
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/erasmus-sport-2021-scp;callCode=null;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1,2;statusCodes=31094502;programmePeriod=null;programCcm2Id=null;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;des)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir