Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Donar suport a projectes transnacionals de formació judicial en matèria de dret civil, penal o drets fonamentals
Objectiu

Contribuir a l’aplicació eficaç i coherent del dret de la UE en els àmbits del dret civil, el dret penal i els drets fonamentals, tal com estan recollits a la Carta de Drets Fonamentals de la UE i als assumptes relacionats amb l’estat de dret, ajudant per atendre les necessitats de formació dels professionals de la justícia en aquests camps.

Data límit de presentació proposta06-05-2021
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/just-2021-jtra;callCode=null;freeTextSearchKeyword=;matchWholeText=true;typeCodes=1,2;statusCodes=31094501;programmePeriod=null;programCcm2Id=null;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;geographica)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir