Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Organització

Àrea de Direcció

Merçe Pomar i Busqueta (Barcelona 1975) es llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona UB. Dotada de la becaErasmus( EU)a Berlin Seneca(Ministeri de Educació) Beca Leonardo(Parlament Europeu) practiques laborals a Anglaterra. Estudis de Dret Comparat e Internacional Frei Universität Berlin (FU). LLM in Commercial Law - Law School- University of Derby. Màster en Diplomàcia I FuncióPublica Internacional (CEI). Postgrau en Mediació Civil per el Consell de l´advocacia Catalana ( CICAC).Postgrau en Mediació Mercantil per el Col·legi oficial de titulats Mercantils y Empresarials de Barcelona.

Té experiència en l’àmbit internacional i europeu, especialment en el camp jurídic Civil-Mercantil i de la Mediació Internacional. Des de l´ any 2003 ha exercit la advocacia a despatxos i empreses de caire Internacional com Clifford Chance & Pünder ( Frankfurt am Main), la Camara de Comerç espanyola a Alemanya o en el mon Farmacèutic internacional. Ha alternat el exercí professional amb la Mediació essent formadora - counselling en el camp dels processos sobre tècniques  de Resolució de conflictes, comunicació, lideratge i gestió de equips en l’àmbit de desenvolupament de organitzacions. 

Incondicional defensora ideològica de la Carta de les Nacions Unides com “epicentre essencial de la harmonització dels esforços de les Nacions” va assistir i participa en les reunions i events organitzats per la Representació d'Espanya davant les Nacions Unides i organismes Internacionals a Ginebra forman part l'equip diplomàtic en Desarmament i Drets Humans.

Va participa en el grup de treball a la preparació de la 15ª sessió de la UPR ( Universal Periòdic Review) així com en altres tractats Internacionals i sessions intergovernamentals de les Nacions Unides.

Àrea de Fons, Programes i Projectes Europeus

Assistència a la DG de Fons Europeus en la gestió dels Programes Operatius  Regionals.
Informació i  assessorament  sobre Programes Europeus i possibilitats de finançament europeu.
Ajudes d'Incentius Regionals

Àrea d’Assumptes Europeus

Activitats de difusió de Politiques de la UE.
Sessions informatives a Centres Educatius.
Beques i pràctiques al CBE.
Butlletí d’Actualitat. 
Publicacions i documentació.
Arxiu digital Espanya-Unió Europea (SEDAS).
Biblioteca especialitzada.
Consultes sobre la UE.

Àrea de Serveis Generals

Servei jurídic
Contractació
Comptabilitat
Servei informàtic

Oficina del CBE a Brussel•les

Informes d’actualitat europea
Espais per a reunions
Contactes amb Institucions o organismes europeus