Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Organització

Àrea de Direcció

Antoni Vicens i Vicens (Sóller, 1986) és llicenciat en Ciències del Mar per la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC), llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional pel Centre d’Estudis Internacionals (CEI) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i màster en Logística i Direcció d’Operacions per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Té experiència en l’àmbit internacional i europeu, especialment en els camps del medi ambient, l’energia, el canvi climàtic i la política marítima. Des del 2012, va treballar a l’administració exterior de l’Estat a l’Ambaixada d’Espanya a Windhoek (Namíbia) en el camp energètic, i a la Direcció General d’Afers Marítims i Pesca de la Comissió Europea en el camp de la política internacional pesquera i les organitzacions regionals de pesca (ORP). Des de gener de 2014 fins a novembre de 2016, va exercir de tècnic de medi ambient, clima i energia a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la UE a Brussel·les, passant posteriorment a formar part de l’equip tècnic del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) a Barcelona el novembre de 2016, on ha treballat en l’àmbit de la política marítima integrada, el canvi climàtic i la implantació a Catalunya dels 17 Objectius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

 

Àrea de Fons, Programes i Projectes Europeus

Assistència a la DG de Fons Europeus en la gestió dels Programes Operatius  Regionals.
Informació i  assessorament  sobre Programes Europeus i possibilitats de finançament europeu.
Ajudes d'Incentius Regionals

Àrea d’Assumptes Europeus

Activitats de difusió de Politiques de la UE.
Sessions informatives a Centres Educatius.
Beques i pràctiques al CBE.
Butlletí d’Actualitat. 
Publicacions i documentació.
Arxiu digital Espanya-Unió Europea (SEDAS).
Biblioteca especialitzada.
Consultes sobre la UE.

Àrea de Serveis Generals

Servei jurídic
Contractació
Comptabilitat
Servei informàtic

Oficina del CBE a Brussel•les

Informes d’actualitat europea
Espais per a reunions
Contactes amb Institucions o organismes europeus