Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Teatre i debat: La idea d'Europa (acte anul·lat)

El Centre Balears Europa dur a Eivissa l’adaptació teatral La idea d’Europa de George Steiner i un col·loqui sobre el futur de la Unió Europea / 20-05-21

NOTA IMPORTANT:  ES COMUNICA QUE AQUEST ACTE FINALMENT HA ESTAT ANUL·LAT PER CAUSES LOGISTIQUES

El Centre Balears Europa, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa, ha organitzat una jornada d’interpretació teatral i de debat sobre el futur d’Europa en el marc dels actes commemoratius del Dia d’Europa.

La jornada, que se celebrarà el dilluns 24 de maig a l’Espai Cultural Can Ventosa, s’iniciarà amb l’adaptació teatral de La idea d’Europa de George Steiner interpretat per Òscar Intente i Ferran Martínez. La idea d’Europa és el títol d’una conferència que va pronunciar l’humanista francès George Steiner l’any 2004 en la qual l’autor va fer un recorregut per les característiques que configuren la cultura europea. D’aquesta manera, Steiner va abordar l’essència d’Europa, dels homes, de les dones i dels nins europeus contemporanis, de la història, i de les virtuts i debilitats del continent abans de la globalització del món.

Acte seguit, s’iniciarà un col·loqui sobre el futur d’Europa moderat per la periodista Elena Gregori que comptarà amb la participació del director de Relacions Exteriors del Govern de les Illes Balears, Antoni Vicens, la regidora d’Hisenda i Recursos Humans de l’Ajuntament d’Eivissa, Estefanía Sánchez, i la directora de l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera, Fanny Tur.

El canvi de paradigma del continent i, en conseqüència, de la Unió Europea, la crisi sanitària, social i econòmica actual, el pacte verd, la transició energètica, la transformació digital o la insularitat mediterrània com eix vertebrador de l’Acció Exterior de les Illes Balears a Europa seran, entre molts d’altres, alguns dels temes que es posaran a debat. 

https://culturaentradesonline.eivissa.4tic.com/par-public/rest/evento/id/2793900Tornar Compartir Imprimir