Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Treu la teva millor versió Concurs musical online

Animat a fer la teva versió de l'Himne d'Europa / 23-04-20

Qui pot participar?
Músics de les Illes Balears tan professionals com amateurs de les Illes Balears, tan  estudiants, com professors com estudiants o membres del conservatoris, escoles de música, bandes de música municipals, etc.
Com participar?
Enviar gravació interpretant l’himne d’Europa (últim moviment de la 9a simfonia de Beethoven). Es pot fer servir qualsevol instrument musical.
2 categories: Infantil (fins a 12 anys) i adults
2 modalitats: solistes i grups de com a mínim 3 persones.
S’han d’enregistrar i enviar el vídeo o l’enllaç al correu: europedirectillesbalears@cbe.es indicant el nom/noms dels participants, edat, municipi de residencia o escola de música, conservatori, banda a la que pertanyen, etc. i correu electrònic  i telèfon de contacte.
Amb el fet de participar al concurs, s’autoritza l’ús i reproducció dels vídeos enviats a la web del CBE i a les xarxes socials que el CBE gestiona així com la publicació a mitjans de comunicació digitals, si es dóna el cas.
Termini de presentació: del 25 d’abril al 4 de maig de 2020
Elecció guanyadors per part del jurat: 6-7 de maig 2020
Publicació dels vídeos guanyadors dia 9 de maig 2020 a xarxes socials: Facebook  Europe Direct Illes Balears (@EuropeDirectIllesBalears), Centre Balears Europa (@cbalearseuropa) i al Twitter (@cbalears)  i a la seva web (www.cbe.es).
Guardons:
100 euros als solistes premiats
400 euros als grups premiats
Els premis en metàl•lic seran entregats per part del Centre Balears Europa  i la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors en un acte d’entrega que es realitzarà a la seu de la conselleria, carrer Palau Reial, 17 de Palma 07001, un cop aixecat l’estat d’alarma deguda a la crisi sanitària.
Tornar Compartir Imprimir