Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

La UE a les aules

Activitat per a docents /

El present curs pretén capacitar als docents de FP, ESO i Batxillerat sobre els diferents recursos educatius existents en matèria d'Unió Europea, al mateix temps que facilitar el coneixement de les diferents vies per desenvolupar projectes educatius europeus, fomentant així l'aprenentatge i la integració en el aula dels valors de la Unió Europea.Què és la Unió Europea? Recursos pedagògics per explicar els valors, els principis, els objectius i la naturalesa de la Unió Europea.
-Com funciona la Unió Europea? Materials educatius sobre el sistema competencial, les institucions i el procés de presa de decisions de la Unió Europea.
-Què fa la Unió Europea? Recursos per ensenyar i debatre a l'aula sobre les principals polítiques de la UE i sobre els drets emanats de la ciutadania europea.
-Com podem participar en la construcció de la UE? Materials per a orientar als estudiants en les convocatòries de promoció de la ciutadania activa, programes de voluntariat, ofertes de pràctiques y programes de recerca de ofertes de treball y processos de selecció de la UE.
-Què fa la Unió Europea per la educació? Presentació del programa Erasmus + i les principals línies de acció. 
-Claus per presentar projectes de mobilitat i d'associacions estratègiques per a docents i per a estudiants de FP, ESO i de Batxillerat.

Obligada Inscripció a través de la Intranet de la Coselleria d'Educació

Palma: 16 de març CEP Palma Juame Cañelles Mut
Maó:23 de març sala d'actes de la Delegació Territorial d'educació a Menorca
Eivissa: 30 de març CEP Eivissa
Tornar Compartir Imprimir