Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Recerca de socis per participar en un projecte de zones energètiques locals intel·ligents (Smart Local Energy Zones) en el marc del programa Horizon 2020
Objectiu

- Impulsar la transició energètica de combustibles fòssils a sistemes energètics renovables i intel·ligents amb l'aplicació d'una perspectiva holística i sistèmica.
- Crear nous llaços de valor energètic i d'estructures de mercat que mantenguin els fluxos de doblers dins de la pròpia regió.
- Potenciar l'economia regional, així com desenvolupar l'economia circular a tota la Unió Europea.
- Implicar al voltant de 500 pobles/municipis energètics a tota la Unió Europea i entre 500.000 i 1 milió de persones de manera directa.

Activitats a desenvolupar

- Creació de pràctiques lliures de carboni per als sistemes energètics locals.
- Creació d'eines i mètodes comuns per analitzar el potencial local de les FER.
- Desenvolupar mesures de caràcter tècnic i de gestió per a la producció i consum autònoms d'energia local.
- El·laborar una estratègia per a l'expansió del projecte a la resta d'Europa i a fora, més concretament a països en vies de desenvolupament.

Tipus de destinataris o socis

- Experts en desenvolupament sostenible: organismes innovadors en I+D, tenint i desenvolupant coneixements energètics sostenibles.
- Promotors i cooirdiandors locals: organismes de desenvolupament regional (Universitats, empreses de l'àmbit de la innovació).
- Laboratoris vius d'àrees rurals: pobles i petites regions pilot.
- Empreses i cooperatives: Empreses interessades a desenvolupar, parcial o totalment, l'estratègia de Energy Village 500 i les seves aplicacions.

Data límit de presentació proposta05-04-2018

Data d'obertura: 05/12/2017

Organisme responsable

Universitat de Vaasa (Finlandia)
Pekka Peura,  pekka.peura@uva.fi
http://errinh2020pdw.eu/node/2335

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/topics/lc-sc3-es-3-2018-2020.html)
Elaborat per24-11-2017

Nicolau Ramos Font
Brussel·les


environmentcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir