Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Iniciatives EUREKA per propostes en cooperació entre empreses espanyoles i sueques i entre empreses espanyoles i txeques
Objectiu

Els objectius son sincronitzar els procediments nacionals per aconseguir optimitzar el procés d'etiquetatge EUREKA i finançar projectes a nivell nacional

Activitats a desenvolupar

Caracteristiques dels projectes: 

- El resultat ha de ser un producte, procés o servei innovador orientat al mercat i com conseqüència de la cooperació tecnològica dels participants.
- Han de ser d'aplicació a qualsevol sector del mercat, sempre que tinguin una fi civil (poden pertànyer a qualsevol àrea tecnològica).
- Signar un consorci que especifiqui els drets i obligacions de les parts respecte al desenvolupament realitzat i els possibles drets de propietat intel·lectual, explotació i comercialització dels resultats.
Tipus de destinataris o socis

El consorci ha d'estar format per, almenys una empresa espanyola i una empresa sueca, o una empresa espanyola i una entitat txeca, i ser rellevant per a tots els socis (no es pot tenir més del 70% de pressupost)

Data límit de presentació proposta25-01-2018

La agencia gestora nacional en España es El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial,E.P.E (CDTI).

Organisme responsable

EUREKA

WebEnllaç web (http://www.cdti.es/index.asp?MP=9&MS=31&MN=2&TR=A&IDR=7&id=1255&r=1244*778 ; http://www.cdti.es/index.asp?MP=9&MS=31&MN=2&TR=A&IDR=7&id=1256&r=1244*778)
Elaborat per25-10-2017

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir