Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis o coordinadors en seguretat alimentària sostenible en el marc de la convocatòria H2020
Objectiu

Economics Reserach Consulting Firm (ECOREC), és una empresa que proporciona suport a la formulació i valoració de projectes de recerca agrícola, tecnologia i polítiques d'innovació, així com  a polítiques dirigides a pobresa i seguretat alimentària. Altrament ofereix  serveis com a consultoria política, desenvolupament de capacitats de recerca, control i avaluació de programes, tan a l’administració pública i com al sector privat.

Actualment, ECOREC es troba en la recerca de socis o de coordinadors per la convocatòria SFS-34-2017, dintre del marc del programa Horitzó 2020.

La convocatòria SFS-34-2017: Innovative agri-food chains: unlocking the potential for competitiveness and sustainability, té com a objectiu fomentar activitats de recerca que proporcionin connexions i interaccions entre els diferents agents implicats dintre la cadena agroalimentària, inclosos els objectius de sostenibilitat i cooperació. Així mateix, vol potenciar el disseny de nous processos que es dirigeixin cap a nous models empresarials i millorar l'ús de les cadenes de valor.

Activitats a desenvolupar

El projecte es basa en proporcionar connexions i interaccions entre els diferents actors de la cadena agroalimentària, a través de la creació d'una plataforma de cohesió social. Així mateix s'inclourà la seva percepció i comportament pel que respecta als objectius de sostenibilitat i cooperació, per tal de potenciar nous models empresarials.

L'impacte esperat d'aquest projecte, és potenciar la capacitat dels actors dins les cadenes agroalimentàries, per dissenyar nous processos dirigits a models empresarials més eficaços, equitatius i sostenibles. L'estratègia consisteix en treballar el potencial d'innovació de les cadenes agroalimentàries europees en termes de competitivitat i resiliència, enfortint la posició dels pagesos dins les cadenes de valor. Així mateix, es realitzaran aproximacions innovadores amb transparència en el flux d'informació i capacitat d'administració, així com limitar els impactes negatius de cadenes agroalimentàries en l'entorn, el clima i la salut. 

Tipus de destinataris o socis

ECOREC té com a objectiu establir consorcis nacionals amb els següents socis:

-Institucions públiques: representants de diferents Ministeris (Agricultura, Medi Ambient, Salut, Benestar Social) i els seus instituts de recerca.
-Institucions acadèmiques o de recerca (públic o privat).
-Grans, mitjanes i petites empreses.
-Sector Civil: Representants del sector agroalimentari.
-ONG: Associacions o cooperatives que representin els interessos dels pagesos.

Data límit de presentació proposta14-02-2017
Organisme responsable

Dr. Tugrul TEMEL, Director
Email: t.temel@ecorec.org
ECOREC Economics Research and Consulting
Wilhelminastraat 164-3, 1054 WS
Amsterdam, The Netherlands

WebEnllaç web (t.temel@ecorec.org)
Elaborat per27-07-2016

Brussel·les

Marta Ferriol 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir