Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Oferiment de socis per participar a dues convocatòries d’Horitzó 2020 en matèria de fotònica, òptica i làsers
Objectiu

El centre tecnològic d’ALPhANOV localitzat a la regió Nouvelle-Arquitaine (França) cerca projectes per participar com a socis a les dues pròximes convocatòries d’Horitzó 2020:

- NMBP-05-2017: Advanced materials and innovative design for improved functionality and aesthetics in high added value consumer goods

- NMBP-07-2017: Systems of materials characterisation for model, product and process optimisation

Activitats a desenvolupar

ALPhANOV és una entitat privada sense ànim lucratiu que funciona com a Centre Tecnològic i clúster d’innovació. Aquesta entitat cerca altres laboratoris o socis industrials per elaborar propostes per ser presentades a les convocatòries anteriors, tot i que no es presenta per liderar els consorcis.

L’experiència del centre es basa principalment en el disseny d’equipament per a processadors de micro i nano escala. També han participat a 4 projectes europeus des de l’any 2007.

Les convocatòries a les quals volen participar pertanyen al pilar de lideratge industrial i el termini per presentar projectes acaba el 27 d’octubre del 2016.

Tipus de destinataris o socis
Data límit de presentació proposta30-09-2016
Organisme responsable

Mr Arnaud ZOUBIR

Email: arnaud.zoubir@alphanov.com

Webarnaud.zoubiralphanov.com
Elaborat per11-07-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


researchcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir