Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Projecte
Cerca de socis per un projecte sobre solucions innovadores de proveïment energètic als habitatges
Objectiu

Una organització de Londres cerca consorcis per participar a dues convocatòries del programa H2020: Reptes Socials de la Comissió Europea

Activitats a desenvolupar

- H2020-EE-07-2016-2017 Behavioural change toward energy efficiency through ICT.
Aquest projecte se centra en el rol del consum energètic dels consumidors mitjançant mecanismes d’estalvi energètic per modificar les formes d’ús dels usuaris.

- H2020-EE-03-2016-2017 Standardised installation packages integrating renewable and energy efficiency solutions for heating, cooling and/or hot water preparation.
Els canvis tecnològics estan canviant els mecanismes de calefacció de les cases. El projecte pretén crear un mecanisme d’estalvi energètic mitjançant la combinació de mecanismes d’emmagatzemat.

Tipus de destinataris o socis

La companyia cerca socis de la Unió Europea com per exemple companyies de tecnologia, proveïdors d’habitatges socials o empreses energètiques per liderar els projectes.

Data límit de presentació proposta25-01-2016
Organisme responsable

Les entitats interessades a participar s’haurien de posar en contacte amb el responsable de l’organització quan abans millor.
Hugo Clarke: hugo.c@accesseurope.org.uk
Telf: 02077495159

Webhugo.caccesseurope.org.uk
Elaborat per08-01-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir