Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
AJUTS PER A XARXES DE PARTENARIAT DE LA XARXA DE CONEIXEMENT
Objectiu

Donar suport a projectes que tenen com a objectiu reforçar i promoure la creació de coneixement, la creació de col•laboracions i la creació de xarxes a la Xarxa de Coneixement del Mecanisme d'Ajut Humanitari i Protecció Civil. L’objectiu d’aquest enfocament col•laboratiu és crear vincles i sinergies entre els projectes seleccionats que reforcin el treball en xarxa i contribueixin a l’establiment de col•laboracions formals i informals entre les parts interessades.

Data límit de presentació proposta16-06-2020
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/ucpm-2020-kn-ag;freeTextSearchKeyword=;typeCodes=1;statusCodes=31094501,31094502,31094503;programCode=UCPM;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;crossCuttingPriorityCode=null;callCode=UCPM-2020-KN)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir