Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
BEQUES INDIVIDUALS D’INVESTIGACIÓ MARIE SKŁODOWSKA-CURIE 2020
Objectiu

Millorar el potencial creatiu i innovador d’investigadors experimentats, que desitgen diversificar la seva competència individual en termes d’adquisició d’habilitats mitjançant formació avançada, mobilitat internacional i intersectorial. Ofereixen oportunitats a investigadors de qualsevol nacionalitat per adquirir i transferir nous coneixements i treballar en la investigació i la innovació a Europa (estats membres de la UE i a països associats a Horizon 2020) i més enllà.

Data límit de presentació proposta09-09-2020
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/msca-if-2020;freeTextSearchKeyword=;typeCodes=0,1;statusCodes=31094502;programCode=null;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;crossCuttingPriorityCode=null;callCode=Default;sortQuery=openingDate;o)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir