Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
COSME 2018 - Prediagnostic de propietat intel·lectual i millora de l'accés a la protección mitjançant patent per a PIME innovadores de la UE
Objectiu

L'objectiu general d'aquesta convocatòria de propostes és facilitar i promoure l'ús de la propietat intel·lectual per les PIME europees innovadores, permetent que un nombre seleccionat de PIME europees innovadores es beneficiïn d'una o més accions de suport.

L'objectiu específic és garantir la prestació dels serveis administratius i de reemborsament necessaris en relació amb la implementació de les accions de suport que s'oferiran a les empreses.

Data límit de presentació proposta04-09-2018
WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/cosme/calls/cos-ip-2017-2-03.html#c,topics=callIdentifier/t/COS-IP-2017-2-03/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Closed/1/1/0/default-)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir