Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria Mecanisme Conectar Europa: Accions en el camp de la sanitat electrònica
Objectiu

L'objectiu d'aquesta convocatòria és garantir l'ús adequat i eficient dels serveis principals del Sistema clínic de gestió de pacients i la Plataforma col·laborativa de les Xarxes de Referència Europees (ERN, per les seves sigles en anglès). 

Activitats a desenvolupar

Les propostes han d'incloure com a mínim l'activitat 1 i/o 2, descrites a continuació, també poden incloure l'activitat 3, i han d'indicar clarament a quina activitat o activitats es dirigeixen:

1. Implementació d'e-learning / e-training dins de la ERN a través d'eines proporcionades per la Comissió Europea per tercers.
2. Implementació d'un o més conjunts de noves dades de malalties per a l'adaptació específica del Sistema de Gestió Clínica de Pacients (CPMS) de ERN i/o implementació de mesures per millorar la qualitat del conjunt de dades existents i la validació de dades.
3. Adquisició de maquinari, programari i/o manteniment d'actius necessaris per implementar les activitats 1 i/o 2 anteriors i per assegurar la connexió dels proveïdors d'atenció mèdica (HCP) amb els serveis principals de les ERN.

Tipus de destinataris o socis
  • Un o més estats membres
  • Amb l'acord dels estats membres o països de l'EEE en qüestió, organitzacions internacionals, empreses conjuntes o empreses públiques o privadeso organismes establerts als Estats membres.
Data límit de presentació proposta22-11-2018
Organisme responsable

Commissió Europea
Agència executiva d'innovació i xarxes (INEA) 

INEA-CEF-Telecom-Calls@ec.europa.eu 

WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/apply-funding/2018-cef-telecom-call-ehealth)
Import màxim de projectes i taxa finançament

L'import indicatiu assignat a partir d'aquesta convocatòria de propostes a projectes d'interès comú en l'àmbit de les telecomunicacions transeuropees per als serveis genèrics de eHealth per a ERN és de 5 milions d'euros.

Es preveuen propostes que demanen una contribució de fins a 210.000 €.

Elaborat per 03-07-2018

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


healthcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir