Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Programa INNOGLOBAL 2018 per a accions de internacionalització d'empreses espanyoles
Objectiu

Aquesta convocatòria té com a objectiu donar suport a la intensa acció internacional que porten a terme moltes companyies espanyoles que exerceix un efecte dinamitzador, tant per la seva inversió en el desenvolupament de projectes tecnològics orientats al mercat com per la generació d'ocupació.

Activitats a desenvolupar

Aquesta convocatòria finançarà:

- El desenvolupament de tecnologies innovadores, amb projecció econòmica i comercial a nivell internacional, i que suposin un avenç tecnològic i industrial rellevant.

- Projectes de R + D de cooperació tecnològica internacional que siguin desenvolupats per companyies espanyoles dins dels programes multilaterals EUREKA, IBEROEKA així com en altres programes bilaterals subscrits amb diversos països.

- projectes internacionals de certificació unilateral que hagin estat aprovats pel CDTI i a aquells projectes de cooperació tecnològica internacional que permetin a les empreses participants capacitar tecnològicament per concórrer en futures licitacions d'organismes d'investigació i en Grans Instal·lacions Científiques internacionals en què Espanya contribueix.

Tipus de destinataris o socis

Aquestes ajudes, que tindran un efecte incentivador, podran atorgar-se a aquelles empreses legalment constituïdes a Espanya i seran incompatibles amb qualsevol altra subvenció o ajuda destinada al mateix projecte.

Data límit de presentació proposta05-12-2018

Els projectes tindran una durada mínima de 12 mesos i màxima de 36 mesos.
El termini de presentació de sol·licituds comença el 7 de novembre i finalitzarà el 5 de desembre d'aquest any, a les 12.00 h del migdia, hora peninsular.

Organisme responsable

Departament d'Estudis i Comunicació (CDTI)
Telèfon: 91 581 56 14
Correu electrònic: prensa@cdti.es
www.cdtioficial.es

Departament d'Acció Tecnològica Exterior (CDTI)
Telèfon: 91 581 55 00
Correu electrònic: innoglobal@cdti.es
www.cdtioficial.es

WebEnllaç web (https://www.cdti.es/index.asp?MP=4&MS=0&MN=1&TR=C&IDR=2687)
Import màxim de projectes i taxa finançament

Els projectes hauran de tenir un pressupost mínim finançable de 150.000 euros i hauran de desenvolupar-se a partir l'1 de gener de el 2019.
La quantia màxima de subvenció per empresa i projecte serà de 400.000 euros.

En el cas de les petites empreses, la subvenció podrà arribar fins al 50% del pressupost finançable aprovat, i en les mitjanes i grans, fins al 40% i 30%, respectivament.
La quantia individualitzada de les ajudes es determinarà en funció del cost finançable de cada projecte, de les característiques dels beneficiaris i de les disponibilitats pressupostàries, respectant els límits d'intensitat d'ajuda que estableix l'article 40 de l'Ordre de bases reguladores que regeix aquesta convocatòria.

Elaborat per 02-07-2018

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


enterprisecbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir