Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatória de COSME 2018 - Cofinançament de consorcis per a la compra pública innovadora
Objectiu

Aquesta convocatòria de propostes té tres objectius principals:

- Fomentar la cooperació entre compradors públics per promoure l'ús de la contractació pública per a contribuir al desenvolupament de la innovació.
- Utilitzar la contractació pública com un mecanisme per pilotar la innovació en àrees de gran interès públic com, per exemple, l'energia neta (que contribueix als objectius de l'Acord de París per lluitar contra el canvi climàtic) o l'assistència sanitària. Això, al seu torn, encoratjarà a les empreses innovadores de la UE, en particular a les PIME, a desenvolupar noves solucions per abordar els desafiaments socials.
- Vincular i establir sinergies amb projectes de recerca i innovació finançats per la UE (a través d'Horizon 2020, COSME o programes de finançament de la UE) sempre que sigui possible.

Data límit de presentació proposta11-12-2018
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/easme/en/cos-ppi-2018-2-01-co-financing-consortia-public-procurement-innovation)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir