Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatória de propostes 2018 - Premis Copernic 2019 i 2020
Objectiu

Els objectius dels Premis Copernicus són:

- Augmentar l'ús de les dades i serveis de Copernicus, especialment mitjançant la sensibilització de Copernicus en les noves comunitats d'usuaris (en particular en el sector de les TIC) i les àrees geogràfiques.

- Donar suport 20 noves empreses anualment (en 2019 i en 2020) a través de l'adjudicació d'un premi de € 10,000 i la visibilitat proporcionada pel premi i la cerimònia del premi. Per recolzar encara més el desenvolupament de les aplicacions reeixides, a cada guanyador se li oferirà una butlleta per Copernicus Accelerator (completament cobert per un contracte diferent).

- Fomentar el sorgiment d'un vibrant ecosistema de Copèrnic a Europa per a les parts interessades (centres de recerca, universitats, petites i grans empreses, etc.), especialment a través de l'organització d'una prestigiosa cerimònia de premis.

Data límit de presentació proposta31-08-2018
WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/growth/content/copernicus-prizes-1_en)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir