Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Ajuda per a mesures d'informació en l'àmbit de la política de cohesió de la UE
Objectiu

Els objectius específics de la present convocatòria de propostes són els següents:

- Promoure i afavorir una millor comprensió del paper que exerceix la política de cohesió de la UE a l'hora de recolzar a totes les regions de la UE.
- Donar a conèixer en major mesura projectes finançats per la UE, especialment a través de la política de cohesió, i del seu impacte en la vida dels ciutadans.
- Difondre informació i estimular un diàleg obert sobre la política de cohesió, els seus resultats, el seu paper en el que es refereix a donar resposta a les prioritats polítiques de la UE i el seu futur.
- Fomentar la participació ciutadana en assumptes relacionats amb la política de cohesió i encoratjar la participació dels ciutadans en l'establiment de prioritats per al futur d'aquesta política.

Activitats a desenvolupar

Les propostes hauran d'il·lustrar i avaluar el paper de la política de cohesió en la realització de les prioritats polítiques de la Comissió Europea i en la forma d'abordar els futurs desafiaments per a la Unió Europea, els seus Estats membres, les seves regions i el nivell local. Més específicament, hauran de fer referència a la contribució de la política de cohesió als següents aspectes:

- el foment de l'ocupació, el creixement i la inversió a nivell regional i nacional i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans;
- l'assoliment de les principals prioritats de la UE i dels estats membres, que inclouen, al costat del creixement i la creació d'ocupació, abordar el canvi climàtic, protegir el medi ambient o millorar la investigació i la innovació, entre altres coses;
- el reforç de la cohesió econòmica, social i territorial a la UE, alhora que es redueixen les diferències entre països i regions de la UE, així com en el si d'aquests;
- l'ajuda a les regions perquè aprofitin la globalització i trobin el seu nínxol en l'economia mundial;
- el reforç del projecte europeu, ja que la política de cohesió serveix directament als ciutadans.

Tipus de destinataris o socis

Obert per a entitats legalment constituïdes i localitzades en la Unió Europea.

Data límit de presentació proposta28-06-2018
Organisme responsable

Comissió Europea
Secretaria General

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/regional_policy/en/newsroom/funding-opportunities/calls-for-proposal/)
Import màxim de projectes i taxa finançament

5,00 milions d'euros 

Elaborat per 29-05-2018

Kristiyana Stancheva
Brussel·les


islandscbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir