Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Ajuda per a mesures d'informació en l'àmbit de la política de cohesionad de la UE
Objectiu

Els objectius específics de la present convocatòria de propostes són els següents:

- Promoure i afavorir una millor comprensió del paper que exerceix la política de cohesió de la UE a l'hora de recolzar a totes les regions de la UE.
- Donar a conèixer en major mesura projectes finançats per la UE, especialment a través de la política de cohesió, i del seu impacte en la vida dels ciutadans.
- Difondre informació i estimular un diàleg obert sobre la política de cohesió, els seus resultats, el seu paper en el que es refereix a donar resposta a les prioritats polítiques de la UE i el seu futur.
- Fomentar la participació ciutadana en assumptes relacionats amb la política de cohesió i encoratjar la participació dels ciutadans en l'establiment de prioritats per al futur d'aquesta política.

Data límit de presentació proposta28-06-2018
WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/regional_policy/en/newsroom/funding-opportunities/calls-for-proposal/)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir