Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Programa Erasmus + - Acció clau 3: Suport a la reforma de les polítiques - Inclusió social i valors comuns
Objectiu

Programa Erasmus + Acció clau 3: Suport a la reforma de les polítiques:

-Difondre o millorar bones pràctiques en matèria d'educació incloent o entorns juvenils o de foment de valors comuns, iniciats, en particular, a escala local. En el context de la present convocatòria, millorar vol dir reproduir una bona pràctica a una escala major o transferir-la a un context diferent o aplicar-la a un nivell superior o sistèmic-

-Desenvolupar i aplicar pràctiques i mètodes innovadors per promoure l'educació incloent o entorns juvenils i fomentar valors comuns en contextos específics.

Data límit de presentació proposta22-05-2018
WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/funding/social-inclusion-and-common-values-contribution-in-field-education-training-and-youth_en)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir