Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria Europa Creativa: Suport als projectes de traducció literària
Objectiu

-Donar suport a la diversitat cultural i lingüística a la UE i en altres països que participen en el Subprograma Cultura del Programa Europa Creativa.

-Enfortir la circulació transnacional i la diversitat d'obres literàries d'alta qualitat a llarg termini

-Millorar l'accés a aquestes obres literàries a la UE i més enllà;arribar a noves audiències per a treballs literaris de qualitat traduïts

Activitats a desenvolupar

-Les activitats elegibles són la traducció, publicació, distribució i promoció d'un paquet d'obres elegibles de ficció amb un alt valor literari, independentment del seu gènere literari, com novel·les, contes, obres de teatre, poesia, còmics i ficció infantil.

-Les activitats poden incloure esdeveniments especials i màrqueting / distribució organitzats per a la promoció d'obres de ficció traduïdes a la UE i fora de la UE, incloses eines de promoció digital i promoció d'autors en fires de llibres i festivals literaris.

-Com a complement del paquet, els projectes també poden incloure la traducció parcial (traducció d'extractes d'obres de ficció), dels catàlegs del sol·licitant per ajudar a fomentar la venda de drets, ja sigui dins d'Europa o més enllà.

Tipus de destinataris o socis

Editorials o administracions públiques interessades en la traducció literària

Data límit de presentació proposta23-04-2018
Organisme responsable

Agència Executiva d'Educació, Audiovisuals i Cultura

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-literary-translation-projects-2018_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

Pressupost global: 3,6 milions d'euros

Elaborat per 05-04-2018

Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir