Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Ajuda per a mesures d'informació en l'àmbit de la política agrícola comuna (PAC) per 2018
Objectiu
  • Generar confiança en la Unió Europea i entre tots els ciutadans, agricultors i no agricultors per igual. La política agrícola comuna (PAC) és una política per a tots els ciutadans de la UE i els beneficis que aquesta els brinda s'han de demostrar clarament. Les qüestions i els missatges claus han de ser plenament coherents amb l'obligació legal de la Comissió de dur a terme mesures d'informació sobre la PAC.
  • Conscienciar l'opinió pública de la importància que revesteix l'ajut concedit per la UE a l'agricultura i al desenvolupament rural a través de la PAC.
  • Col·laborar amb les parts interessades (principalment agricultors i altres parts actives del món rural) per tal de donar a conèixer millor la PAC a les seves circumscripcions i entre el públic en general.
Data límit de presentació proposta15-12-2017

Data límit de presentació de propostes - 15 de decembre de 2017
El període d'execució indicatiu de la mesura d'informació està comprès entre l'1 de maig de 2018 i el 30 d'abril de el 2019.

WebEnllaç web (https://euroalert.net/call/3590/ayuda-para-medidas-de-informacion-en-el-ambito-de-la-politica-agricola-comun-pac-para-2018)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir