Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Europa Creativa: convocatòria de suport al projectes Europeus de cooperació (32/2017)
Objectiu

-Promoure la mobilitat entre Europa dels principals protagonistes del sectors cultural i creatiu.
-Augmentar l'audiència dels sectors cultural i creatiu perquè el sentit de les seves obres sobre el patrimoni cultural europeu arribin a més gent.
-Fomentar les habilitats dels artistes per desenvolupar noves formes de creació artística. D'aquesta manera podran augmentar la seva projecció internacional.
-Fer crèixer el camp de la cultura mitjançant noves formes de negoci.
-Millorar la capacitat d'acció dels sectors creatius europeus d'operar transnacionalment i internacionalment.
-Projectes que es centrin en la promoció de nins, joves, discapacitats i en general grups pocs representats.
-Millorar el diàleg entre cultures per crear un espai respectuós per contribuir la integració dels diferents grups culturals d'Europa.

Activitats a desenvolupar

Totes aquelles activitats que tenguin a veure amb els objectius exposats anteriorment.

Tipus de destinataris o socis

Operadors culturals europeus actius a l'àmbit cultural i creatiu, d'acord amb el que estipula l'article 2 del Reglament. És a dir: sectors culturals que basen les seves activitats en valors culturals o expressions artístiques i altres expressions creatives, independentment que aquestes activitats estiguin orientades al mercat o no i del tipus d'estrucura que les dur a terme i sense tenir en compte el mètode de financiació d'aquesta estructura. Aquestes activitats poden ser desenvolupament, creació, producció, difusió i la conservació de béns i serveis que formen expressions culturals, artístiques i altres expressions creatives, així com altres tasques relacionades, com l'eduicació i la gestió; sectors culturals i creatius.

Data límit de presentació proposta18-01-2018

El projectes han de tenir una durada màxima de 48 mesos.
Es seguiran criteris puntuables, com per exemple: rellevància, qualitat i contingut de l'activitat, comunicació i difusió i qualitat de l'associació.

Organisme responsable

Agència Executiva d'Educació, Audiovisuals i Cultura

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-european-cooperation-projects-2018_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total és de 40 milions d'euros. D'aquesta partida es destinaran un total de 15,2 milions d'euros per als projectes emmarcats a la categoria I.
Dins la Categoria I (projectes que comencen entre maig i desembre del 2018) es podrà optar a un màxim de 200.000 d'euros, sempre i quan aquesta xifra no superi el percentatge del 60% dels costs subvencionables.
Dins la Categoria II (projectes que comencen entre juny i desembre de 2018) es podrà optar a un màxim de 2.000.000 d'euros, sempre i quan aquesta xifra no superi el percentatge del 50% dels costs subvencionables.

Elaborat per 21-09-2017

Joan Carles Munar Far
Brussel·les


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir