Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del Programa EUROPA CREATIVA. Suport a projectes de cooperació vinculats al Any Europeu del Patrimoni Cultural (35/2017)
Objectiu

Reforçar el sentit de partinença a un espai europeu a través de l'apreciació del patrimoni cultural europeu com un recurs compartit.

Activitats a desenvolupar

L'objectiu d'aquest programa és donar suport als projectes que, relacionats amb L'any Europeu del Patrimoni Cultural, pretenguin fer créixer la consciència de partinença a un espai europeu comú mitjançant l'invercanvi de valors comuns. A més es vol fomentar el tema de patrimoni cultural com a font d'inspiració per a artistes contemporanis, per així augmentar la interacció entre el sector del patrimoni cultural entre altres mostres de creació artística.

Tipus de destinataris o socis

Operadors culturals europeus actius a l'àmbit cultural i creatiu, d'acord amb el que estipula l'article 2 del Reglament. És a dir: sectors culturals que basen les seves activitats en valors culturals o expressions artístiques i altres expressions creatives, independentment que aquestes activitats estiguin orientades al mercat o no i del tipus d'estrucura que les dur a terme i sense tenir en compte el mètode de financiació d'aquesta estructura. Aquestes activitats poden ser desenvolupament, creació, producció, difusió i la conservació de béns i serveis que formen expressions culturals, artístiques i altres expressions creatives, així com altres tasques relacionades, com l'eduicació i la gestió; sectors culturals i creatius.

Data límit de presentació proposta22-11-2017

-El programa no donarà suport a projectes que fomentin la pornografia, la violència o la sexualitat. A més, els projectes s'han de considerar sense ànim de lucre.
-El projecte tendrà una durada màxima de 24 mesos.
-El programa subvencionarà un màxim de 200.000 euros sempre i quan aquesta xifra no superi el 60% del cost total del projecte.

Organisme responsable

Agència Executiva d'Educació, Audiovisuals i Cultura

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-european-cooperation-projects-2018_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total és de 5 milions d'euros

Elaborat per 21-09-2017

Joan Carles Munar Far
Brussel·les


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir