Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria Europa Creativa: subvencions per a la realització de festivals de cinema
Objectiu

Creació de fires o festivals cinematogràfics amb la finalitat de promociar i fer més accessible l'accés a les obres audiovisuals. Així es pretén millorar els coneixements sobre matèria audiovisual dels ciutadans europeus.

Activitats a desenvolupar

Creació de festivals audiovisuals

Tipus de destinataris o socis

Entitats europees, siguin públiques o privades; associacions, organitzacions, fundacions... que formin part dels països adherits al subprograma MEDIA d'Europa Creativa.

Data límit de presentació proposta26-04-2018

S'establiran una sèrie de criteris per puntuar el projecte presentat: pertinença, qualitat del contingut i activitats desenvolupades, difusió dels resultats del projecte, impacte i sostenibilitat i l'organització de l'equip.

Organisme responsable

Comissió Europea, a través del programa Europa Creativa i subprograma MEDIA.

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/node/2100)
Import màxim de projectes i taxa finançament

El pressupost total serà de 3,2 milions d'euros.  La subvenció, que anirà en funció de les pel·lícules totals acceptades, variarà entre 19.000 i 75.000 euros.

Elaborat per 20-09-2017

Joan Carles Munar Far
Brussel·les


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir