Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria URBACT: xarxa de transferència de bones pràctiques
Objectiu

Crear una xarxa de socis que desenvolupin una sèrie de bones pràctiques sotenibles per a les ciutats.

Activitats a desenvolupar

Les activitats a desenvolupar seran dues: primer els socis crearan un document on s'hi reculli un projecte de transfarència de bones pràctiques d'acord amb el context de cada ciutat participant. Diferents experts s'encarregaran de supervisar els diferents projectes i donar suport als socis per tal que cada un tengui un pla de treball definit amb les diferents fases i productes finals.
Durant la segona activitat es durà a terme la transfarència dels diferents projectes perquè cada un dels socis participants puguin millorar el seu catàleg de bones pràctiques urbanes recollides aquí: 

Tipus de destinataris o socis

Ciutats europees

Data límit de presentació proposta10-01-2018

El pròxim 29 de setembre  tendrà a Madrid lloc una jornada d'informació per a aquells que estiguin interessats en la convocatòria. http://urbact.eu/inscripciones-abiertas-para-el-urbact-infoday-de-madrid

Organisme responsable

Direcció General de Política Regional i Urbana

WebEnllaç web (http://urbact.eu/open-calls-networks)
Import màxim de projectes i taxa finançament

0.6 milions d'euros

Elaborat per 15-09-2017

Joan Carles Munar Far
Brussel·les


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir