Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2017
Objectiu
  1. Examinar i provar la viabilitat de la cartografia i l'avaluació dels ecosistemes i dels serveis que presten a les regions ultraperifèriques i els països i territoris d'ultramar de la UE, és a dir, aportant una contribució tangible a la cartografia i avaluació dels serveis ecosistèmics de la UE. (MAES), i demostrar la viabilitat i el valor afegit d'un enfocament de baix a dalt, amb la participació i l'apoderament dels actors locals. Si té èxit, aquest projecte permetrà provar i implementar la metodologia MAES en diferents regions del món, proporcionant metodologies i guies de bones pràctiques i contribuint al lideratge mundial de la UE en aquesta àrea. Atès que les RUP i els PTU tenen importants zones oceàniques, s'espera que el projecte avanci la cartografia i l'avaluació dels ecosistemes marins i els seus serveis. Això inclou oceà obert, prestatgeria, aigües costaneres i insumos marins i aigües de transició.
  2. Involucrar els encarregats de formular polítiques, als investigadors i la societat civil en el desenvolupament de metodologies per cartografiar i avaluar l'estat dels ecosistemes i els seus serveis en les RUP i els PTU. S’ advoca per un enfocament coordinat i sinèrgic per tal de transformar la fragmentació geogràfica, política i de la base de coneixements d'aquestes entitats en actius, agrupant recursos i construint sòlides eines participatives.
Data límit de presentació proposta07-11-2017
WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/environment/funding/maesoroct2017.htm)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir