Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes del Subprograma Cultura per al suport de projectes de traducció literària, EACEA/15/2017
Objectiu

La Direcció General d'Educació i Cultura, llança una convocatòria de propostes dins el subprograma CULTURA d'Europa Creativa per a projectes de traducció literària. Les prioritats del suport als projectes de traducció literària són:

- Donar suport a la promoció de la literatura traduïda europea.
- Fomentar les traduccions de llengües minoritàries a l'anglès, francès i espanyol, ja que aquestes traduccions poden contribuir a una major circulació de les obres.
- Fomentar la traducció de gèneres menys representats com les obres per a un públic jove (nins, adolescents i joves), còmics/novel·les gràfiques, relats curts o poesia.
- Fomentar la utilització adequada de les tecnologies digitals, tant en la distribució com en la promoció de les obres.

Activitats a desenvolupar

Traducció, edició, distribució i promoció d'un paquet d'obres de ficció subvencionables amb un alt valor afegit, independentment del seu gènere: novel·les, relats breus, obres de teatre, poemes, còmics o ficció infantil. Les activitats podran incloure esdeveniments especials i activitats de comercialització o distribució organitzats per promoure les obres traduïdes dins i fora de la UE, incloses les eines de promoció digitals i la promoció d'autors en fires de llibres i festivals literaris. Com a complement, els projectes poden incloure també la traducció parcial (traducció d'extractes) i la promoció d'obres de ficció dels catàlegs del sol·licitant (no inclosos en el paquet) amb la finalitat de promoure la venda de drets tant dins com fora d'Europa.

Arxius asociats
Tipus de destinataris o socis

Editors o editorial establerts en un dels països que participen en el subprograma Cultura, que operen en el sector editorial i que poden acreditar una personalitat jurídica de com a mínim dos anys en la data de finalització del termini de presentació de les sol·licituds.

Data límit de presentació proposta25-07-2017
Organisme responsable

Comissió Europea
Agència Executiva en l'àmbit educatiu, Audiovisual i Cultura.
EACEA-CREATIVE-EUROPE-TRANSLATIONS@ec.europa.eu

WebEnllaç web (https://eacea.ec.europa.eu/creative-europe/funding/support-literary-translation-projects-2017_en)
Import màxim de projectes i taxa finançament

2 milions €. L'aportació econòmica de la Unió Europea per sol·licitud no podrà excedir de 100.000 EUR o el 50% dels costos subvencionables totals si aquest import és inferior.

Elaborat per 14-06-2017

Ruth Vazquez


Brussel·les


socialcbalears.eu
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir