Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria de propostes 2017 - Erasmus per a Joves Emprenedors Globals - Proyecte Pilot
Objectiu

La Comissió Europea llança una convocatòria per a implementar un projecte pilot iniciat pel Parlament Europeu sobre la extensió geogràfica de l'actual Programa ``Erasmus per a Joves Emprenedors´´. L'objectiu de la convocatòria és promoure la trasnferència transfronterera del coneixement i l'experiència, cultura emprenedora i la iniciativa empresarial. 

El propòsit d'aquesta convocatòria és seleccionar una organització/consorci que reclutarà empresaris amfitrions dels Estats Units (màxim dos Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia i gestionarà els intercanvis exitosos amb almenys 120 nous emprenedors de la Unió Europea. Els objectius específics són: promoure l'intercanvi d'empresaris de països de la UE i fora d'Europa: Estats Units (màxim dos Estats d'Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia (seleccionats pel sol·licitant entre Singapur, Taiwan o Corea del Sur);Proporcionar formació en el lloc de treball a nous emprenedors (NE) amb empresaris d'acollida establerts en petites i mitjanes empreses en altres països no comunitaris i millorar l'accés al mercat i la identificació de socis potencials per a noves empreses europees en Estats Units (màxim dos Estats d'Estats Units), Israel i un tercer país en Àsia.

Arxius asociats
Data límit de presentació proposta30-08-2017
WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=9150&lang=en)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir