Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del Programa LIFE 2017. Subprograma Medi Ambient.
Objectiu

LIFE+ Medi ambient dóna suport a projectes tecnològics que ofereixen importants beneficis ambientals. Aquesta part de LIFE + també ajuda a projectes que millorin l'aplicació de la legislació mediambiental de la UE, que construeixen la base de coneixements de política mediambiental, i que desenvolupin fonts d'informació ambiental a través del monitoratge.

Activitats a desenvolupar

- Projectes "tradicionals";
1.LIFE Naturalesa i Biodiversitat: Activitats de millors pràctiques en contribució a l'aplicació de les Directives Aus i Hàbitat i l'estratègia de biodiversitat de la UE fins a 2020. Així com el desenvolupament, implementació i gestió de la xarxa Natura 2000.
2.LIFE Medi Ambient i eficiència dels recursos; enfoques de política o de gestió, les millors pràctiques i solucions, incloent-hi el desenvolupament i demostració de tecnologies innovadores, als desafiaments ambientals. En particular pel que fa a la relació entre el medi ambient i la salut, i en suport de les polítiques i la legislació relacionades amb l'eficiència dels recursos.
3.LIFE Governança i informació ambiental; promoure la sensibilització sobre qüestions ambientals, incloent-hi la generació de suport públic i de les parts interessades a les decisions en l'àmbit del medi ambient. Facilitar l'intercanvi de coneixements sobre solucions ambientals reeixides i practiques.
- Projectes preparatoris; Els projectes preparatoris enfront de les necessitats específiques per al desenvolupament i aplicació de la política i la legislació ambiental o climàtica de la Unió.
- Projectes integrats; projectes de desenvolupament a gran escala territorial. Plans o estratègies ambientals requerides per la legislació ambiental específica de la Unió.
- Projectes d'Assistència Tècnica. Proporcionen suport financer per ajudar als sol·licitants a preparar projectes integrats.

Tipus de destinataris o socis

Entitats legalment establertes a qualsevol dels Estats Membres de la UE.

Data límit de presentació proposta12-09-2017
Organisme responsable

Direcció general de Medi ambient. Comissió Europea

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/environment/life/funding/life2017/index.htm)
Import màxim de projectes i taxa finançament

290,89 milions d’euros

Elaborat per 28-04-2017

Carlos Cañellas Bonet
Brussel-les


Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir