Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòries de finançament de Seguretat Alimentària Sostenible
Objectiu

La Comissió Europea ha presentat les noves convocatòries de finançament pel 2017 per a projectes en el marc del programa Horitzó 2020 sota la branca dels reptes socials. En aquest sentit, durant el període vinent hi haurà 23 convocatòries relacionades amb Seguretat Alimentària Sostenible (SFS per les seves sigles en Anglès).

Aquesta convoctòria dedicará 461 milions d'euros a asegurar suficients aliments segurs i nutritius per tothom, a la vegada que preservar els recursos naturals.

Emprenent el repte de com alimentar 9 bilions de persones de manera sostenible al 2050, aquesta convocatòria proposa línies d'investigació que apunten a com aprofitar els recursos naturals en sistemes de producció intel·ligents ambientalment i climàticament. Així mateix, també es focalitza amb millorar el valor afegit dels aliments perquè siguin nutritius i segurs. A més a més,  per assolir aquest objectiu, s'invertiran 54,4 milions d'euros en cooperació internacional entre Europa, Xina i Àfrica.

Data límit de presentació proposta14-02-2017
WebEnllaç web (ttps://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/news/infoweek-2017-calls-societal-challenge-2)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir