Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria del Fons de Recerca del Carbó i l'Acer RFCS-2016
Objectiu


L'objectiu general de la convocatòria de l'acer RFCS-01-2016, és augmentar la competitivitat i contribuir al desenvolupament sostenible. A través de la recerca i del desenvolupament de tecnologies noves o millorades es podrà garantir una producció econòmica, neta i segura dels productes de l'acer.

De la mateixa manera, l'objectiu principal de la convocatòria sobre el carbó RFCS-01-2016 se centra en la contribució de la recerca i el desenvolupament tecnològic amb els objectius europeus de l'energia. 

Data límit de presentació proposta15-09-2016

Més informació en el següent enllaç

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/rfcs/calls/rfcs-2016.html#c,topics=callIdentifier/t/RFCS-2016/1/1/1/default-group&callStatus/t/Forthcoming/1/1/0/default-group&callStatus/t/Open/1/1/0/default-group&callStatus/t/Closed/1/1/0/default-group&+iden)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir