Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòries de finançament per a projectes d’innovació social
Objectiu

Les Collective Awareness Platforms for Sustainability and Social Innovation (CAPS) és una iniciativa que la Comissió Europea va posar en marxa l’any 2014 com una de les eines en el marc dels programes de recerca d’H2020.

Les àrees temàtiques dels projectes finançats fins ara tenen un caire multidisciplinari que va des de l’economia col·laborativa, a la democràcia oberta o accions en matèria mediambiental. Totes, però, emprant les xarxes socials i tecnològiques per desenvolupar els projectes i que necessiten la col·laboració social i industrial per aconseguir ser competitius. L’1 de gener de 2016 es posaran en marxa 24 projectes de la convocatòria anterior. Mentre, la Comissió Europea ha publicat una versió preliminar del programa de treball per a les pròximes convocatòries d’aquesta eina de finançament.

Data límit de presentació proposta25-04-2017

Més informació en el següent enllaç

WebEnllaç web (http://ec.europa.eu/digital-agenda/en/collectiveawareness)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir