Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Suport a la digitalització de l’agricultura a tota la UE
Objectiu

Permetre un conreu i una comunitat d’assessorament agrícola més actius digitalment centrant-se en la reducció de la bretxa digital evident entre els serveis d’assessorament.El projecte se centra explícitament en les eines i serveis d’assessorament digital (DATS) existents, que inclouen: eines de comunicació, programari agrícola, eines de comparació, aplicacions web i telefòniques, materials i suports d’educació i formació digitals, entre d’altres.

Data límit de presentació proposta13-04-2021
WebEnllaç web (https://www.h2020fairshare.eu/fairshare-project-launches-funding-call-for-proposals-to-support-digitalisation-of-agriculture-across-the-eu/)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir