Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Ajuts econòmics destinades a l’emprenedoria femenina
Objectiu

Promocionar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, promoure la activitat empresarial de les dones, propiciar la utilització de les noves tecnologies, fomentar la sensibilització de la dona i el seu entorn cap a l'autoocupació i l'empresa, crear i consolidar empreses liderades per dones i oferir informació i assessorament sobre la possibilitat de optar a un finançament amb condicions avantatjoses destinats a fomentar l'emprenedoria femenina i a la creació d'empreses per dones.

Data límit de presentació proposta18-12-2020
WebEnllaç web (http://exteriors.gencat.cat/web/.content/saeue/afers_exteriors_cooperacio/04_arees_actuacio/Afers_Europeus/Convocatories/2020/2020_POEFE_Convocatoria_Ayudas_Emprendimiento_Femenino.pdf)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir