Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Convocatòria CEF Telecom sobre l'eCard per als estudiants de la UE
Objectiu

La targeta e-card d’estudiants de la UE permetrà a tots els estudiants registrar-se fàcilment de manera electrònica a la institució educativa d’acollida i així tenir accés als serveis d’estudiants en línia transfronterers quan es traslladen a l’estranger. D’aquesta manera s’eliminarà la necessitat de procediments in situ i paperassa. També permetrà una comunicació segura i perfecta entre els sistemes d’informació de les institucions d’educació superior a Europa, un reconeixement automàtic omnipresent de l’estat i la identitat de l’alumne, l’intercanvi electrònic de dades acadèmiques, així com l’accés al campus en línia i altres serveis als estudiants, amb un alt grau de seguretat.

Data límit de presentació proposta01-11-2020
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/apply-funding/2020-EU-student-ecard-CSP)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir