Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Ajuts del Programa Empleaverde 2020 per la contractació de persones desocupades amb l’objectiu de fomentar l’economia verda i blava
Objectiu

La contractació de persones desocupades a temps complert per un període mínim de 6 mesos en entitats que estiguin vinculades, directa o indirectament, amb l’economia verda i/o blava. També inclou entitats que, no estant-hi vinculades, generin una ocupació que contribueixi a una línia de negoci sostenible o a la gestió d’una millora ambiental en l’entitat.

Data límit de presentació proposta30-09-2021
WebEnllaç web (https://www.fundacion-biodiversidad.es/es/convocatorias/convocatorias-de-ayudas/convocatoria-de-concesion-de-subvenciones-en-regimen-de-2)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir