Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Facilitar la mobilitat de professionals de mitjans de comunicació i la cooperació transfronterera i ajudar a la innovació del sector
Objectiu

Facilitar la mobilitat dels professionals dels mitjans de comunicació i la cooperació transfrontrera entre aquests professionals i mitjans de comunicació com a mitjà per a promoure la innovació en el sector mediàtic europeu i fomentar un entorn propici per a un periodisme de qualitat i el pluralisme als mitjans de comunicació.

Data límit de presentació proposta11-09-2020
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/call-proposals-pilot-project-establishing-exchange-media-rising-stars-speed-innovation-and)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir