Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Mobilitat urbana intel·ligent en vehicles autònoms
Objectiu

Ajudar les ciutats de la Unió Europea a experimentar els avantatges de la mobilitat intel·ligent i autònoma i el seu valor afegit per a la vida quotidiana dels ciutadans. Després d’aquest projecte, i utilitzant el model escalable que proporcionarà, les ciutats d’arreu d’Europa podrien plantejar-se ajustar les seves polítiques i / o adoptar polítiques de mobilitat urbana intel·ligent, millorant així la importància d’utilitzar models alternatius urbans integrats amb la mobilitat com a serveis i flotes de vehicles ecològics d’ús eficient i adaptats a un entorn urbà.

Data límit de presentació proposta15-09-2020
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/pilot-project-smart-urban-mobility-involving-autonomous-vehicles-call-proposals)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir