Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
Cooperació entre les autoritats nacionals responsables de l'aplicació de les lleis de protecció del consumidor
Objectiu

Donar suport a una àmplia gamma d’activitats com ara preparar autoritats, altres òrgans rellevants i altres parts interessades per al Reglament (UE) 2017/2394, formació del personal, creació d’interfícies en línia i eines de control, eines de xarxa que inclouen tallers, vigilància, etc. eines d’aplicació i altres capacitats d’execució, inclosa la compra d’equips per a proves de productes.

Data límit de presentació proposta10-06-2020
WebEnllaç web (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/cons-cpc-2020;freeTextSearchKeyword=;typeCodes=0,1;statusCodes=31094502;programCode=null;programDivisionCode=null;focusAreaCode=null;crossCuttingPriorityCode=null;callCode=Default;sortQuery=openingDate;)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir