Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir
Convocatòria europea - Programa
SUPORT A LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN L'EXECUCIÓ DE LA POLÍTICA DE COHESIO
Objectiu

Fomentar i donar suport al compromís dels ciutadans en la política de cohesió per a una millor execució i aconseguir que els ciutadans se sentin partícips dels seus resultats. L'objectiu específic és donar suport a projectes que proporcionin als ciutadans i a les organitzacions de la societat civil mitjans eficaços per participar activament en el disseny, l'execució o el seguiment de la política de cohesió. Els projectes seleccionats han de promoure la participació activa dels ciutadans a nivell d'un programa operatiu, d'un objectiu polític cobert pel programa o d'un objectiu específic.

Data límit de presentació proposta31-05-2020
WebEnllaç web (\\servercbe\compartirCBE\pilar\AA CBE\Butlleti 2019\: https:\ec.europa.eu\regional_policy\en\newsroom\funding-opportunities\calls-for-proposal\)
Si heu de menester ajuda externa per a la complimentació i el seguiment del programa o projecte, podeu contactar amb la senyora Pilar Gomila a Mallorca (pgomila@cbe.caib.es, 971 17 71 28)
Llistat de Programes i projectes Compartir Imprimir