Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Entre el 5 i 7 de juny va tenir lloc la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, organitzada per la Comissió Europea i que va reunir diferents experts per tractar les evolucions de polítiques, bones pràctiques i idees innovadores sobre l'energia sostenible. També va ser una bona oportunitat per establir relacions entre organismes privats i públics que treballen per a la transició energètica.

La Comissió Europea està fent esforços per avançar en la transició energètica. Per això van organitzar la tercera Setmana Europea de l'Energia Sostenible, en la qual els assistents varen poder conèixer quina és la trajectòria que estan seguint les parts interessades (organismes públics i privats) per assolir els objectius marcats en iniciatives com les dels Acords de París de 2016.

A més, durant la jornada, les Illes Balears van poder participar-hi amb dues conferències, que es varen centrar a presentar la Llei Balear de Canvi Climàtic i Transició Energètica. Joan Groizard, Director General d'Energia i Canvi Climàtic i Antoni Vicens, responsable del Centre Balears Europa a Brussel·les, varen tenir l'oportunitat de donar a conèixer les bones pràctiques que fa el Govern de les Illes Balears en relació a la lluita contra el canvi climàtic i a l'impuls sobre les energies renovables.

Hem de tenir en compte que a les jornades no només es va parlar de les qüestions relacionades amb la tecnologia de les renovables, sinó que també hi va haver diferents apartats on representants de governs insulars van ressaltar la importància de les illes en la cursa energètica cap a les renovables. 

08-06-2018

Joan Carles Munar
Brussel·les

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir