Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre l'avaluació intermèdia de la gestió directa del Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP)

La finalitat del Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP) és donar suport a l'aplicació de la política marítima integrada i la política pesquera comuna de la UE. El 90% del Fons el gestionen de manera autònoma les autoritats nacionals. No obstant això, s'ha reservat una mica més del 10%, 647.275.400 euros en total durant els set anys del període 2014-2020, a mesures gestionades directament pels serveis de la Comissió Europea i l'Agència Executiva per a les petites i mitjanes empreses. Cada any se signen aproximadament cent contractes en el marc d'aquesta part del programa gestionada directament.

L'objectiu de l'avaluació intermèdia és valorar els resultats i ajustar l'aplicació del component de gestió directa del Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP) per al període de programació actual 2014-2020.

L'avaluació pretén determinar quins objectius s'han complert tenint en compte la seva rellevància, eficàcia (incloent una avaluació del potencial de simplificació reguladora i reducció de càrregues), coherència i valor afegit de la UE.

Pot contribuir a aquesta avaluació responent al qüestionari següent: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/directEMFF que estarà obert fins el dia 3 de setembre de 2018.

29-05-2018

Kristiyana Stancheva
Brussel·les

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir