Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Premis d'Energia Sostenible 2018

Cada any té lloc a Brussel·les un dels actes més importants sobre sostenibilitat energètica. Es tracta de la Sustainable Energy Week, que enguany serà del 4 al 8 de juny. Es tracta d'un esdeveniment que congrega experts d'arreu del món que es dediquen a les polítiques d'energia sostenible.

Dins aquesta jornada tendrem l'oportunitat d'assistir als Premis d'Energia Sostenible. Aquests guardons volen premiar les iniciatives en sostenibilitat energètica més importants de la UE. Hi haurà quatre categories: Consumidors, projectes europeus que tenguin la finalitat de canviar el comportament dels consumidors energètics; Sector públic, administracions públiques o associacions sense ànim de lucre que, mitjançant les seves iniciatives, hagin contribuït a l'acció contra el canvi climàtic; Empreses, organitzacions privades que s'hagin preocupat per reduir les seves emissions o que hagin canviat el seu sistema energètic per consumir energies renovables; i finalment un premi juvenil, que reconeixerà els esforços de persones menors de 30 anys en el camp de l'eficiència energètica. Les candidatures es podran presentar fins al 23 de febrer.

Per més informació feis clic AQUÍ.
Per presentar-se als premis feis clic AQUÍ.

24-01-2018

Joan Carles Munar
Brussel·les

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir