Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Conferència final del projecte MARS de recerca de la UE sobre ecosistemes aquàtics i recursos hídrics.
.

Els dies 16 i 17 de gener, el Museu de Ciències Naturals de Brussel·les va acollir la conferència final sobre el projecte de recerca de la UE, conegut com a MARS Project

Durant els darrers quatre anys, el projecte MARS ha investigat els efectes de múltiples estressors sobre els ecosistemes aquàtics europeus i els recursos hídrics, recolzant la seva gestió segons la Directiva Marc de l’Aigua. El projecte MARS finalitza aquest mateix gener.

En aquesta última conferència de dos dies, la qual va comptar amb les presentacions de científics i investigadors de centres i universitats d’arreu d’Europa, es presentaren els resultats clau i les recomanacions de MARS.

La primera jornada de l’esdeveniment es va centrar en l’àmbit científic, on es resumiren i revisaren els principals resultats del projecte en el context de la investigació aquàtica multi-estrés. Per altra banda, la segona jornada estigué enfocada a l’anàlisi de la gestió i les polítiques efectives sobre les conques hidrogràfiques sota condicions múltiples d’estrés.

Per a més informació, visiteu la pàgina web: http://www.mars-project.eu/index.php

24-01-2018

Nicolau Ramos Font
Brussel·les

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir