Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Premis SUMP per a la mobilitat urbana sostenible

Cada any se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, una oportunitat perfecta per presentar alternatives de mobilitat sostenible als residents locals; i per explicar els desafiaments que enfronten les ciutats i pobles per induir canvis de comportament i avançar cap a la creació d'una estratègia de transport més sostenible per a Europa.

Qualsevol poble o ciutat de les Illes Balears pot participar en els premis SUMP de la Setmana Europea de la Mobilitat. Es poden presentar projectes que hagin promogut la mobilitat compartida en la planificació de la mobilitat urbana sostenible. És a dir, projectes que hagin desenvolupat una infraestructura que afavoreixi el transport net mitjançant la compartició de costos de mobilitat (utilització del cotxe i taxi compartit, bicicletes d'ús públic...).

Per participar en els premis SUMP d'aquest any s'ha d'emplenar un formulari (en anglès), que podeu descarregar-vos fent clic AQUÍ, i enviar-lo a sumpaward@mobilityweek.eu abans del 3 de novembre. Recordau que el formulari no pot pesar més de 5 MB i els documents adjunts (fotos, estudis...) no podran superar les 3 pàgines.

Tota la informació la podeu trobar AQUÍ.

Criteris que es tendran en compte per avaluar el projecte.

17-10-2017

Joan Carles Munar Far
Brussel·les

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir