Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Jornades de sensibilització de bones pràctiques de treball

El passat dimecres 26 de juliol, varen tenir lloc al Comitè Econòmic i Social Europeu les jornades de sensibilització de bones pràctiques de treball, on el medi ambient desenvolupa un paper molt important.

El projecte Across utilitza l’avaluació de competències transversals  mitjançant una eina d’autoavaluació online (http://acrossonlinetool.eu). Per Across, les considerades competències verds transversals són la comunicació eficaç, les pràctiques de treball ètiques i sostenibles, la bona gestió dels desafiaments i la demostració de compromís. A aquest projecte s’han embarcat socis de vuit països diferents amb la finalitat d’ afrontar el reptes laborals del segle vint-i-u.

Més que a un sector per si mateix, Across analitza la transformació dels llocs de feina en “treballs verds” com una revisió intersectorial de feines tradicionals en els sectors de la transformació/reestructuració i el desenvolupament de treballs innovadors de tecnologia i d’eficiència, també en els sectors tradicionals.

Per una altra banda, a aquestes jornades, es va presentar el projecte Beescover (https://www.beescover.com/en/). Es tracta d’una nova web que promou el turisme responsable basat en les tradicions locals i l’acomodació ecològica. Durant l’any que du en marxa aquesta idea, Beescover s’ha centrat en la gestió turística de la regió del Veneto, amb la intenció d’expandir-se a la resta d’Itàlia. Per ara, tracten d’ ajuntar acomodació, restaurants i experiència per assegurar-se d’oferir viatges el més ecològics i tradicionals possibles.

Aquestes dues idees i altres que se van presentar varen ser molt ben rebudes per el públic assistent a les jornades. 

31-07-2017

Antonio Morell.
Brussel·les

jobscbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir