Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
AJUDES PER A LA INTERNACIONALITZACIÓ DE LES EMPRESES
Iniciació del procés d'internacionalització - Consolidació del procés d'internacionalització

La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, mitjançant la Direcció General de Comerç i Empresa ofereix dues línies d'ajudes dirigides a les microempreses, així com les petites i mitjanes empreses de les Illes Balears. Aquestes ajudes es publicaran al BOIB del proper 13 de juliol.El termini per a presentar les sol·licituds és d'un mes a partir de l'endemà de la publicació de le Resolució en el BOIB.

La Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, mitjançant la Direcció General de Comerç i Empresa ofereix dues línies d'ajudes dirigides a les microempreses, així com les petites i mitjanes empreses de les Illes Balears.

Aquestes ajudes es publicaran al BOIB del proper 13 de juliol.El termini per a presentar les sol·licituds és d'un mes a partir de l'endemà de la publicació de le Resolució en el BOIB.

1. T'AJUDAM A INICIAR EL PROCÉS D'INTERNACIONALITZACIÓ DE LA TEVA EMPRESA
Destinades a les empreses amb un volum d'exportacions inferior al 15% de la facturació o que hagin iniciat el projecte internacional durant els darrers tres anys.Informa't!

2. T'AJUDAM A CONSOLIDAR LA INTERNACIONALITZACIÓ DE LA TEVA EMPRESA
Ajudes per a la consolidació i implantació a l'exterior, per a empreses que exporten més del 15% de la facturació o que han exportat regularment els darrers tres anys.Informa't!

CURSOS, JORNADES I ESDEVENIMENTSCURS SOBRE COMERÇ INTERNACIONAL: TRANSPORT MARÍTIM I OPERATIVA PORTUÀRIADirigit a gerents i tècnics de comerç exterior d'empreses exportadores de béns i mercaderies. Així com a postgraduats amb vocació professional en l'àmbit de la internacionalització.Inscriu-t'hi

JORNADA: OPORTUNITATS DE NEGOCI A CABO VERDESerà a la seu de la Cambra el dia 11 de juliol de 2017 de 9 a 11 hores. Durant la jornada es tractaran temes relatius a la protecció jurídica de les inversions, tipus de societats, solucions a conflictes societaris, protecció o garanties de l'inversor i finançament d'operacions comercials.Inscriu-t'hi!

FÒRUM D'INVERSIONS I COOPERACIÓ EMPRESARIAL ESPANYA-EE.UU. (California)L'objectiu principal d'aquesta activitat és facilitar a les empreses espanyoles la identificació d'oportunitats d'inversió i cooperació empresarial així com de potencials socis en el mercat nord-americà, més concretament a Califòrnia, ajudant a promoure, consolidar i reforçar la presència de les empreses espanyoles a aquest mercat.Inscriu-t'hi!

10-07-2017

Marta Yagüe - Centre Balears Europa

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir